934 561 885

La millor estació per a visitar el Glacial Perito Moreno

Avui te convidem a descobrir la majestuositat de la Glacera Perito Moreno, l'Argentina, en les seves diferents facetes al llarg de les estaciones. Des del vibrant despertar de la primavera fins al llarg fred de l'hivern, aquest imponent paisatge sorprèn tot l'any.

Preparat per a experiència de contrastes i meravelles naturals?

Coneix el bàsic per a triar la millor època de l'any per a viure tu pròpia aventura al Parc Nacional Los Glaciares.

Perito Moreno a la primavera, des del 21 de setembre.

Pot ser ideal ja que els dies comencen a ser més llargs, hi ha menys turistes i el color de la glacera és veritable joia per a la vista. La temperatura mitjana se de 10 graus durant el dia i 5 de graus por la nit, així que no oblidis portar la teva millor roba d'hivern, encara que siguin dies primaverals…

Perito Moreno a l'estiu, des del 21 de diciembre.

Si vols estremir-te con els baluerns de la glacera, la millor època sens dubte és l'estiu; no obstant això, has de tenir en compte que també trobaràs més visitants, així que totes les reserves (incloent excursions a la glacera) has de fer-les mínim con un parell de mesos d'anticipació. Les temperatures van des dels 20 graus de màxima durant el dia fins als 8 graus por la nit, així que no te deixis la jaqueta a casa. Si a més vols festa i molta moguda, prepara el teu viatge per a febrer i fes-ho coincidir con el festival del Llac en el qual cada any participen artistes llatins com Richy Martin per a animar la visita de turistes.

Perito Moreno a la tardor, des del 20 de març.

Potser és l'estació que menys turistes rep, no obstant això, el glacial no defrauda. Es tenyeix de colors tardorencs impossibles de gaudir en una altra època de l'any. Les temperatures estan entre màximes d'11 graus a mínimes de -1 grau i es caracteritza por canvis bruscos i inesperats del clima. Si te decideixes por aquesta època de l'any, assegura't de llevar la roba adequada i d'estar mentalment preparat per als imprevistos climatològics.

Perito Moreno a l'hivern, des del 21 de juny.

L'hivern és la temporada baixa de turisme i, por aquesta mateixa raó, sol ser la preferida dels viatgers que busquen aventura i experiències autèntiques. Malgrat les gèlides temperatures, entre 6 i -3 graus, el clima es més agradable ja que no hi ha canvis bruscos ni forts vents. Segurament no presenciaràs baluerns o despreniments ja que per a això es necessita calor, encara que mai se sap, però sens dubte, només a l'hivern es pot viure el silenci i la majestuositat de les glaceres.

Esperem que aquesta breu ressenya de les estaciones de la Glacera Perito Moreno hagi despertat tu curiositat i desig d'explorar aquestes llunyanes terres.

Si estàs disposat a sentir tu passió por l'aventura, compta con nosaltres per a portar-te a llocs remots i descobrir nous horitzons. Aquí tens 4 itineraris diferents per a viatjar por els racons més emocionants de l'Argentina.

Patagònia al complet

Patagònia i nord de l'Argentina

Terres de Patagònia

L'Argentina explora

I recorda llevar sempre amb tu l'esperit d'Èxode: màxim respecte per la naturalesa.

Tens algun dubte?
Vols parlar per Zoom?

Sol·licita cita

Les cookies són importants per a tu, influeixen en la teva experiència de navegació. Fem servir galetes tècniques i analítiques. Pots consultar la nostraPolítica de Cookies. A l'fer clic a D'acord, conscients que totes les galetes es guarden en el teu dispositiu o pots configurar-les o rebutjar el seu ús prement en Configura.

Acceptar Configura