934 561 885

Passejar pels jardins de Sri Lanka

 

Explorar Sri Lanka és estar disposat a deixar-se portar pels sentits per a connectar amb una experiència única d'història, naturalesa i espiritualitat.

El nostre guia local a Sri Lanka proposa una ruta per a viatgers alternatius que vulguin aprofitar al màxim 7 dies amb rutes de trekking, visites a parcs nacionals i llogarets remots, safaris, albirament de balenes, i viatge amb tren per les terres altes cap a Haputale.

 

 

Sri Lanka té moltes meravelles que oferir i per això avui, ens centrarem només en una petita part del viatge que mostra l'essència local: Real Jardí Botànic de Peradeniya.

La situació geogràfica de l'illa, sumat a la filosofia de vida basada en el budisme, fa que Sri Lanka giri entorn del poder de la seva naturalesa. Per això, a més de parcs naturals i exòtiques rutes de trekking per a viatgers aventurers, les bullicioses ciutats ofereixen jardins de gran extensió perquè els vilatans tinguin espais de tranquil·litat, contemplació i connexió amb la naturalesa.

El Real Jardí Botànic compte amb 59 hectàrees, ocupa 450 persones, s'estima que acudeixen 2 milions de persones a l'any i pots trigar unes 4 hores per a veure'l tot.

Per la seva extensió pensaràs que és un bon lloc per a exercitar-se i fer uns quants quilòmetres corrent. Res més lluny de la realitat, ja que està prohibit fer qualsevol tipus d'esport i, per descomptat, gens de música. Recorda que el ritme de vida canvia quan viatges fora d'Europa, així que si ets un aventurer d'acció, hauràs de baixar uns quants anivellis les teves revolucions. El sacrifici valdrà la pena, garantit!

Et recomanem que quan entris al Real Jardí Botànic, oblidis el mòbil i facis ús d'una bona càmera de fotos per a immortalitzar la gran avinguda de cocoteros gegants, el pont penjant i les més de 300 varietats d'orquídies.

En si, tot el Jardí convida a fer una passejada lent per a gaudir del perfum de la naturalesa. També és un escenari idíl·lic per a conèixer i entendre l'estil de vida dels vilatans.

 

Curiositats del Real Jardí Botànic Peradeniya

Més enllà de la bellesa natural i el benestar que s'experimenta en passejar pels camins del Real Jardí Botànic de Peradeniya, hi ha sorprenents curiositats que poden passar desapercebudes si no vas ben informat, fins i tot si ets un viatger més curiós i observador.

Entre els 10 mil arbres hi ha:

  • Una figuera les arrels de la qual ocupen una extensió aproximada de 1.800 metres quadrats.
  • El Cannonball els fruits del qual són els més grans del món i semblen boles de canó, d'aquí el seu nom.
  • L'arbre de doble coco que la seva fruita triga “només” 5 anys a madurar.
  • I, entre altres, un ficus emblemàtic plantat fa més de 170 anys i que les seves arrels s'estenen per dues mil metres quadrats. El fullatge de la seva copa  és tan dens que no passa ni un raig de sol, impedint que sota creixi res herba, contrastant amb els voltants intensament verds.

 

 

Els nostres viatgers opinen sobre Sri Lanka:

Ens ha agradat molt, els paisatges, la gent, poder combinar naturalesa i història, veure com viuen una de les festivitats religioses més importants (Peradeniya). Hem gaudit molt.

 

Ja tenim el grup obert per a la sortida del 4 d'agost 2023. Si vols conèixer tots els detalls, clica aquí

 

 

 

Tens algun dubte?
Vols parlar per Zoom?

Sol·licita cita

Les cookies són importants per a tu, influeixen en la teva experiència de navegació. Fem servir galetes tècniques i analítiques. Pots consultar la nostraPolítica de Cookies. A l'fer clic a D'acord, conscients que totes les galetes es guarden en el teu dispositiu o pots configurar-les o rebutjar el seu ús prement en Configura.

Acceptar Configura