Parc Nacional de Chitwan, Nepal: un viatge responsable

Viatge responsable al Nepal

 

Aquest cap d'any proposem un viatge al Nepal en el qual visitarem l'Elephant Camp del Parc Nacional de Chitwan, una visita imprescindible i responsable, en la qual es fomenta una manera respectuosa de gaudir dels elefants, el bosc i el seu entorn natural i cultural.

El Parc Nacional de Chitwan és un gran conjunt de selves i sabanes amb poblacions importants de rinoceront asiàtic, cocodrils, molts tipus de cèrvids, infinitat d'ocells i una important població de tigres. Es troba en el límit amb l'Índia, en la zona de l'anomenat Terai, tota una franja de terres selvàtiques que durant anys ha exercit de barrera infranquejable per a les invasions del sud.

A l'Elephant Camp cuiden a una dotzena d'elefants i aquests gaudeixen de major llibertat, sense cadenes i gaudeixen de molt d'espai per a ells.

En el nostre viatge farem un passeig per les instal·lacions i ens explicaran per què i com es treballa a l'Elephant Camp i ens donaràn les explicacions pertinents en quant a seguretat i mobilitat per l'entorn. També farem alguna activitat relacionada amb la cura dels elefants i ja més al capvespre, quan la temperatura és millor, ens endinsarem en la selva i la sabana acompanyats per dos elefants.

A l'Elephant Camp no hi ha safaris a lloms dels elefants. Les rutes per la selva són a peu i un parell d'elefants escorten al grup. D'una banda, la seva sola presència ja garanteix la seguretat, i d'altra banda els elefants són molt sensibles a qualsevol "amenaça" que pugui rondar a gran distància, per la qual cosa les seves "mahouts" sempre estan al corrent del que passa a la selva.

 

El nostre compromís amb la protecció animal

 

Èxode Viatges aposta per un turisme responsable i respectuós amb l'entorn i per destins on els animals són tractats de la manera més respectuosa possible. Col·laborem amb la Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), qui lluita per la protecció animal. Amb aquesta aliança ens comprometem a no contractar cap mena de servei en els viatges que inclogui maltracte animal.

 

ODS 15: alineat amb els ODS i l'agenda 2030

 

Així mateix, estem alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l'agenda 2030 de l'ONU. En aquest sentit, proposem activitats que respectin la flora i la fauna autòctona, evitin el maltractament animal i la destrucció de l'entorn.

Aquest cap d'any suma't al nostre viatge al Nepal i gaudeix d'una visita responsable a l'Elephant Camp del Parc Nacional de Chitwan, entre altres llocs imprescindibles del país!

 

Consulta el nostre viatge al Nepal per Cap d'Any

 

Tens algun dubte?
Vols parlar per Zoom?

Sol·licita cita

Les cookies són importants per a tu, influeixen en la teva experiència de navegació. Fem servir galetes tècniques i analítiques. Pots consultar la nostraPolítica de Cookies. A l'fer clic a D'acord, conscients que totes les galetes es guarden en el teu dispositiu o pots configurar-les o rebutjar el seu ús prement en Configura.

Acceptar Configura