934 561 885

Objectiu turisme sostenible: Gàmbia i el sud del Senegal.

Per als viatgers que teniu la necessitat incessant d'experimentar moments de connexió vital amb la naturalesa i amb altres cultures, hem dissenyat un viatge en grup únic a Gàmbia i el sud del Senegal centrat en la sostenibilitat, responsabilitat i autenticitat.

Apunta les dates perquè la sortida ja està garantida i segueixen les reserves!

Del 15 al 22 d'abril, des de la costa atlàntica de Gàmbia fins al sud del Senegal, viuràs nou dies de terra, tradicions i orígens.

 

Com ho farem?

Joan Ramon Ibrahima Sambou et connectarà amb el més profund i genuí d'aquestes terres plenes d'història, tradicions i diversitat. Des de 1991 ha dedicat la seva vida a conèixer de primera mà cadascuna de les ètnies de Gàmbia i el Senegal per a arribar fins i tot a aprendre diverses llengües com el Wolof, el Mandinga i el Diola.


En aquest viatge, amb la guia de Joan Ramon coneixeràs la riquesa cultural de Gàmbia i el sud del Senegal, acostant-te a la gent local d'una manera més personal i íntim per a gaudir de la seva gastronomia, vestir els seus tradicionals vestits, i participar de les seves activitats quotidianes.  

 

Per què és un viatge sostenible?

Des de fa dècades, en Èxode tenim en compte la sostenibilitat en tots els nostres viatges, incorporant totes les accions possibles per a preservar el medi ambient i promoure l'economia local.


No obstant això, aquesta experiència és diferent, ja que l'itinerari de viatge per a Gàmbia i el sud del Senegal està emmarcat en la sostenibilitat. D'aquí ve que, entre altres accions, et proposem:


-Allotjar-nos en ecolodge per a minimitzar l'impacte mediambiental
-Cuinar en grup en el Yaboury Home Cooking amb Anada Cham, emprenedora local.
-Participar de l'hort comunitari de Ndemban.
-Conèixer La Ceiba, arbre sagrat dels habitants de Abané.
-Ser testimoni de la construcció de les tradicionals piragües de Kafountine.

 

 

Vols més?

Clar que sí, un bon viatger sempre vol més!


Fins ara hem parlat de sostenibilitat i immersió cultural única de la mà de Joan Ramon. Però Gàmbia i el Senegal és una promesa d'aventura, de misteris, i de secrets encara per descobrir.


Prepara't perquè en aquest viatge els teus sentits siguin inundats pels colors torrats i brillants de la terra, per les olors pures de la mar i les palmeres, pels sons vius d'una naturalesa potent i majestuosa.


Formaràs part d'un entorn que et canviarà la vida.

 

Estàs preparat?

T'esperem!

 

Tens algun dubte?
Vols parlar per Zoom?

Sol·licita cita

Les cookies són importants per a tu, influeixen en la teva experiència de navegació. Fem servir galetes tècniques i analítiques. Pots consultar la nostraPolítica de Cookies. A l'fer clic a D'acord, conscients que totes les galetes es guarden en el teu dispositiu o pots configurar-les o rebutjar el seu ús prement en Configura.

Acceptar Configura