934 561 885

L'Hora Del Planeta

El Dia Internacional L'Hora Del Planeta és un esdeveniment anual que se celebra l'últim dissabte de març. Durant aquesta hora, milions de persones de tot el món apaguen les seves llums durant una hora per a conscienciar sobre el canvi climàtic i la necessitat de prendre mesures urgents per a protegir el nostre planeta.


L'Hora Del Planeta és una iniciativa de l'organització ambientalista WWF (World Wildlife Fund), que va començar a Sydney, Austràlia en 2007. Des de llavors, ha crescut per a convertir-se en un moviment global que involucra a individus, empreses, governs i organitzacions en més de 190 països.


L'objectiu de L'Hora Del Planeta és simple: demostrar que, junts, podem fer una diferència en la lluita contra el canvi climàtic. En apagar les nostres llums durant una hora, vam mostrar el nostre compromís amb el planeta i enviem un missatge clar als líders mundials que és hora de prendre mesures concretes per a abordar el canvi climàtic.


Però L'Hora Del Planeta no es tracta només d'apagar les llums. També es tracta de fer canvis en la nostra vida diària per a reduir la nostra petjada de carboni i protegir el medi ambient. Des de canviar a fonts d'energia renovable fins a reduir l'ús de plàstics, hi ha moltes coses que podem fer per a ajudar a protegir el nostre planeta.


En Èxode Viatges, sent conseqüents amb la nostra passió per viatjar i viure experiències que tinguin especial connexió amb la naturalesa portem anys modificant i adaptant els itineraris per a no sols protegir el destí, si no també per a aportar i fer créixer les comunitats locals amb cada visita. Tot això emmarcat en el nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Agenda 2030, que ens ha portat a renovar un any més la Certificació Biosphere.


Celebrem l'Hora Del Planeta com una oportunitat per a unir-nos com a comunitat i evidenciar el nostre compromís amb el planeta i et convidem que incorporis canvis en la teva vida diària per a reduir la petjada de carboni i protegeixis el nostre planeta.


No hi ha un Planeta B. Fem la nostra part per a crear un món més sostenible i equitatiu per a tots.

 

Tens algun dubte?
Vols parlar per Zoom?

Sol·licita cita

Les cookies són importants per a tu, influeixen en la teva experiència de navegació. Fem servir galetes tècniques i analítiques. Pots consultar la nostraPolítica de Cookies. A l'fer clic a D'acord, conscients que totes les galetes es guarden en el teu dispositiu o pots configurar-les o rebutjar el seu ús prement en Configura.

Acceptar Configura