934 561 885

Guia per a triar el millor destí a l'estiu

Estàs pensant en l'escenari de la teva pròxima aventura aquest estiu? Nosaltres també.

Per això hem preparat la guia definitiva perquè encertis en la destinació de les teves vacances.

Tant si ets un viatger experimentat com si és de les teves primeres vegades en viatges alternatius, aquesta guia de 5 passos t'ajudarà a valorar les millors opcions i, de pas, a començar a sentir els aires d'aventura abans de volar.

Defineix el teu pressupost: Encara que per als viatgers les vacances no són un capritx, si no una necessitat, tenir clar un rang de mínims i màxims en el pressupost de les teves vacances és un primer filtre important que a més t'estalviarà sorpreses i algun possible disgust.

Hacks viatger: pensa en les teves vacances com una inversió de salut i benestar, i no com una despesa a fons perduda.

Identifica els teus interessos: En general els turistes pensen en les vacances com una manera de desconnexió. Els viatgers les planifiquen amb la intenció de reconnectar amb si mateixos. Així que pensa que et pot ajudar a recuperar la teva essència aquest estiu: l'emoció del contacte amb la vida salvatge en un safari, un viatge al passat a través de visites històriques i culturals, l'equilibri i el poder de l'aigua en platges de color turquesa, la immersió en comunitats ancestrals, o de tot una mica.

Hacks viatger: tingues en compte les persones que t'acompanyaran (parella, fills, amics) per a posar en comú els vostres interessos.

Assessora't amb experts: una vegada que tinguis una llista de possibles destins i/o interessos, cerca l'assessorament d'agències especialitzades ja que coneixen perfectament els viatges sobre el terreny i et podran assessorar sobre rutes, maneres de viatjar i activitats que millor responguin als teus interessos.

Hacks viatger: pregunta al teu agent de viatges quina és l'experiència que destacaria dels possibles destins; així sabràs si ha entès realment quins són els teus interessos i valors, i t'ajudarà a inclinar la balança cap a quin escenari volar.

Alinea el viatge amb els teus valors: un viatger no viatja de qualsevol manera ni a qualsevol destí. Assegura't que els compromisos i valors de l'agència i de proveïdors en destí responguin a les teves exigències en sostenibilitat, respecte al medi ambient i compromís amb el desenvolupament en la localitat. Només així garanteixes que l'experiència serà plena.

Hacks viatger: existeixen diferents certificats que recolzen el compromís de les agències de viatge i altres proveïdors turístics, com en el cas de Èxode, el Certificat de Biosphere.

Planifica i reserva amb antelació: una vegada que hagis triat la teva destinació i l'agència de viatges o proveïdors turístics, reserva com més aviat millor. Això pot significar estalvi i, sobretot, serà l'avantsala a una gran aventura que et donarà forces per a esperar els mesos que falten.

Hacks viatger: una vegada tinguis feta la reserva és el moment d'investigar, llegir i conèixer més sobre el teu destí. Informa't especialment sobre usos i costums perquè la teva visita a les localitats sigui el més amable i respectuosa possible.

Si vols començar a planificar el teu viatge alternatiu i de reconnexió aquest estiu, aquí et deixem alguns suggeriments que pots reservar per només 150€ retornables si canvies d'opinió o si finalment no pots viatjar.

Desitgem que aquesta guia sigui el començament d'una gran aventura.

Tens algun dubte?
Vols parlar per Zoom?

Sol·licita cita

Les cookies són importants per a tu, influeixen en la teva experiència de navegació. Fem servir galetes tècniques i analítiques. Pots consultar la nostraPolítica de Cookies. A l'fer clic a D'acord, conscients que totes les galetes es guarden en el teu dispositiu o pots configurar-les o rebutjar el seu ús prement en Configura.

Acceptar Configura